ZF 24

In 2010 revin cresterile de salarii. Cine va castiga mai mult?

04.03.2010, 11:44 15

Anul trecut aproape nimeni nu mai vorbea despre cresterisalariale. Chiar si in plina perioada de criza au existat angajaticare, la sfarsitul lunii, au gasit in cont mai multi bani decat inurma cu un an, scrie BUSINESS Magazin. Iar situatias-ar putea repeta si in acest an.

Cei mai optimisti in privinta unor noi cresteri salariale suntangajatorii din sectoarele care si anul trecut au stat pe primelelocuri din acest punct de vedere, adica industrie si farma. Lainceputul lui 2009, angajatorii din industrie estimau ca vor aveacresteri salariale de aproximativ 10%.

In realitate, angajatii au avut salarii cu 7,4% mai mari, iarpentru acest an directorii de resurse umane au bugetat majorari de7,1%. In ceea ce priveste industria farmaceutica, angajatii carevor intra pe lista scurta pentru o marire salariala vor castiga cuaproape 7% mai mult decat anul trecut. Alti angajati care ar urmasa castige bine sunt cei din servicii financiare, in special ceidin banci, precum si cei din IT.

Cititi mai multe despre cine va castiga mai mult in 2010 si caresunt procentele de crestere estimate pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO