ZF 24

IFC ar putea finanta cu 35 mil. euro proiectele constructorului austriac Porr, inclusiv din Romania

04.02.2008, 16:06 18

International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii a Bancii Mondiale, ar putea finanta cu pana la 35 milioane euro lucrarile de constructie pentru mai multe proiecte realizate de grupul austriac Porr in Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, cu o valoare totala de 70 milioane euro, informeaza Mediafax.

Compania va asigura lucrarile de constructie pentru mai multe proiecte imobiliare de mici dimensiuni si pentru unitati de gestionare a deseurilor din domeniul constructiilor, in urmatorii doi ani, in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, se arata intr-un anunt al IFC.

Proiectele vor necesita cel putin 30 de milioane de euro fiecare si vor fi localizate in Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Romania si Ucraina.

In anunt se mai arata ca proiectul privind finantarea Porr de catre IFC va fi discutat de conducerea institutiei de investitii in luna martie a acestui an.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO