ZF 24

Hotelul Sheraton din Bucureşti: ne dorim să reluăm activitatea cât mai curând posibil după ridicarea stării de urgenţă. Vom începe parţial cu câteva etaje

Hotelul Sheraton din Bucureşti: ne dorim să reluăm...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.05.2020, 14:42 200

Cristina Huzum, deputy general manager al hotelului de cinci stele Sheraton din Bucureşti, spune că după ridicarea stării de urgenţă managementul hotelului îşi doreşte să reia activitatea unităţii cât mai curând posibil.

„Deoarece hotelul are 270 de camere vom începe parţial cu câteva etaje, vom deschide partea de patiserie/cofetărie pentru care a existat cerere şi pe perioada stării de urgenţă, iar pentru restaurante vom merge pe delivery în cazul în care nu va fi posibilă reluarea activităţii. Pentru oaspeţii cazaţi în hotel va există desigur varianta de room service. Lucrăm în acest moment la proceduri operaţionale care pun siguranţă şi securitatea atât a oaspeţilor cât şi a angajaţilor pe primul plan şi aşteptăm cu interes deciziile finale din partea autorităţilor, dar şi măsurile de protecţie socială care vor asigura continuitatea activităţii noastre, greu lovită de această pandemie”, a spus Cristina Huzum.

Grand Plaza Hotel, compania care operează hotelul Sheraton, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 61,5 milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Pe piaţa de cinci stele mai sunt active unităţile JW Marriott, Radisson Blu, Athénée Palace Hilton, Intercon­tinental, Epoque Hotel, Grand Hotel Con­tinental.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO