ZF 24

Hotelul Iaki din Mamaia: În această perioadă, gradul de ocupare este de 70% în timpul săptămânii, respectiv 80% în week-end

Hotelul Iaki are 244 de locuri de cazare în 122 de camere şi este tot timpul anului deschis în mod normal.

Hotelul Iaki are 244 de locuri de cazare în 122 de camere şi este tot timpul anului deschis în mod normal.

Autor: Miruna Diaconu

22.06.2020, 17:15 885

♦ Hotelul a fost redeschis pe data de 5 iunie, dar turiştii aleg perioade scurte de 1-3 zile.

Hotelul de patru stele Iaki din staţiunea Mamaia, deţinut de fostul căpitan al naţionalei de fotbal Gheorghe Hagi, a ajuns la un grad de ocupare de 60-70% în timpul săptămânii, pe când în weekend gradul de ocupare este chiar şi de 80-85%.

Pe perioada crizei generate de pandemia de COVID-19, hotelul a fost închis, iar reluarea activităţii a avut loc pe 5 iunie.

“Rezervări în cadrul hotelului au fost efectuate începând cu toamna anului trecut pentru această perioadă şi au continuat inclusiv în iarna – pri­ma­vara 2020, iar în ultima perioadă numărul rezer­vărilor a cres­cut. Sunt re­zer­va­te în spe­cial ca­mere cu mic dejun in­clus, dar există şi varianta de de­mi­pen­siu­ne sau pensiune com­pletă. Toate tipurile de masă sunt servite pe terasa hotelului IAKI în regim servire la farfurie, conform reglementărilor în vigoare în acest moment“, spun reprezentanţii hotelului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO