ZF 24

Hormann Romania a inregistrat anul trecut o crestere a profitului brut cu 62%

11.06.2007, 18:49 16

Importatorul si distribuitorul de usi de garaj Hormann Romania a inregistrat anul trecut un profit brut de 2,6 milioane de lei, in urcare cu 62% fata de anul precedent.
Compania a obtinut in 2006 o cifra de afaceri de 28,4 milioane de lei (8 milioane de euro) si estimeaza pentru anul curent o cifra de afaceri de circa 10 milioane euro.
Hormann a realizat in primele trei luni o cifra de afaceri de 2,8 milioane euro, in crestere cu 40% fata de primul trimestru al anului trecut.
Firma va finaliza in acest an constructia unei cladiri, care va include un depozit cu o suprafata de 4.500 mp si spatii de birouri cu o suprafata de 2.000 mp. Proiectul este amplasat in cartierul Militari din Bucuresti, pe un teren de 13.000 mp, valoarea investitiei fiind evaluata la patru milioane de euro.
Hormann Romania importa si distribuie usi de garaj pentru hale industriale, usi de garaj izolate termic pentru case, usi antiefractie si din PVC, produsele firmei fiind destinate atat clientilor finali, cat si dezvoltatorilor de ansambluri rezidentiale.
Societatea face parte din grupul Hormann, care detine 12 fabrici si are activitati in peste 54 de state. Grupul a realizat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ un miliard de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO