ZF 24

Harta fitelor de litoral. Cum se simte criza la mare

Harta fitelor de litoral. Cum se simte criza la mare
06.07.2009, 11:31 16

La restaurante bate vantul, fie ele cu terase „de talent”, scrie Gandul. Doar in cluburi ce se mai inghesuie lumea si asta dupa miezul noptii si doar in weekend. Unul dintre impatimiti fiind chiar primarul Constantei, Radu Mazare, care nu iarta sa bifeze pe harta must-urilor distractiei de noapte clubul Office din Mamaia. „Office-ul ramane crema”, spune Catalin, barman la o terasa de fite din statiune. Din topul cluburilor nu lipsesc insa nici Crash, La Chucaracha si Tan-Tan.

Fitele sunt in alta parte insa, spune Catalin Botezatu, care indica clubul Bamboo si Vega. Motivul? Aici sunt reale, pentru ca pe plaja privata a hotelului clasificat la 5 stele poti vedea oameni care stau cu sampania in frapiera in miezul zilei. Aici vine crema, marturiseste una dintre vedetele cazate in hotel. Acelasi hotel in care in urma cu 30 de ani s-a filmat cea mai de succes comedie romaneasca, semnata de Sergiu Nicolaescu, Nea Marin Miliardar. Aflati pe www.gandul.info cum arata harta fitelor de litoral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO