ZF 24

Guvernul stabileste reguli pentru a evita "dezlantuirea necontrolata" a cheltuielilor la final de an

23.01.2008, 18:52 16

Premierul Tariceanu a cerut ministerelor sa planifice modul de utilizare a fondurilor bugetare astfel incat cheltuielile sa nu se situeze, la finalul anului, cu mult peste media lunilor anterioare si a anuntat introducerea unor reguli prin care sa fie evitate cheltuieli in exces la nivel local, informeaza Mediafax.

"Am discutat cu ministrul de Finante despre necesitatea controlului deficitelor, in special a deficitului bugetar, si am cerut ministerelor sa-si faca o planificare riguroasa a cheltuielilor in asa fel incat, in ultima parte a anului, in special in ultimele doua-trei luni, sa nu se mai inregistreze cheltuieli cu mult peste media celor noua luni anterioare. De asemenea, ministrul de Finante a propus si am fost de acord sa vina cu reglementari care sa impiedice dezlantuirea absolut necontrolata a cheltuielilor la nivelul administratiilor locale", a spus Tariceanu.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO