ZF 24

Guvernul a aprobat prima rectificare a bugetului de stat pe 2007 - surse

29.06.2007, 00:30 17

Guvernul a aprobat, astazi, prima rectificare a bugetului de stat pe 2007, prin care sunt alocate fonduri suplimentare pentru agricultura, transporturi, sanatate si administratia publica, au declarat surse ministeriale.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat, ieri, ca Ministerul Agriculturii va primi fonduri bugetare suplimentare de 1,9 miliarde lei (aproximativ 700 milioane euro) pentru acordarea subventiilor majorate la culturile de cereale, a despagubirilor pentru zonele calamitate in urma secetei si continuarea programului SAPARD.
Pentru construirea a 5.000 kilometri de drumuri judetene vor fi alocate 600 milioane lei, iar pentru refacerea si modernizarea spitalelor judetene va fi acordata o prima transa de 355 milioane lei.
Fonduri suplimentare vor fi alocate Ministerului Sanatatii si pentru cresterea nivelului de compensare a costului medicamentelor, in principal pentru persoane cu venituri reduse. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO