ZF 24

Grupul turc Anchor, care a deschis primele malluri din Bucureşti, are un nou director general, la nouă luni după ce fostul şef a plecat

Grupul turc Anchor, care a deschis primele malluri din...

Autor: Andreea Neferu

27.04.2015, 11:11 1542

Compania turcească Anchor Grup, dezvoltatorul primelor două malluri din Bucureşti, Bucureşti Mall şi Plaza România, are de săptămâna trecută un nou director general, Affan Yildirim, cel care a ocupat funcţia de director financiar al companiei în ultimii ani.

Numirea “plină” a lui Yildirim la şefia Anchor Grup vine în contextul în care din luna august a anului trecut el a ocupat poziţia interimară de director general al companiei, după ce românul Răzvan Gaiţă a renunţat la această funcţie din motive personale.

Yildirim s-a alăturat Anchor Group în martie 2012, lucrând anterior pentru companii precum PriceWaterhouseCoopers Turcia şi Credit Europe Leasing România.

Anchor lucrează în prezent la renovarea centrelor comerciale Plaza România şi Bucureşti Mall pe care vrea să le revitalizeze printr-o investiţie de 25 de milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO