ZF 24

Grupul Telekom România stă încă 5 ani în proiectul City Gate din Piaţa Presei. Contractul de preînchiriere cu Papalekas pentru Globalworth Campus, sub semnul întrebării

Grupul Telekom România stă încă 5 ani în proiectul...

Autor: Oana Stupinean

31.03.2016, 14:11 23829

Telekom România, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, cu afaceri anuale de un miliard de euro îşi va menţine şi în următorii cinci ani sediul central în proiectul City Gate din Piaţa Presei Libere din Bucureşti, deţinut de fondul de investiţii GTC, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa imobiliară.

Potrivit datelor ZF Bogdan Jigman, noul director general al GTC împreună cu Miroslav Mojoros, CEO al grupului Telekom România au semnat miercuri  acordul de prelungire a contractului de închiriere pentru încă 5 ani în proiectul City Gate din Piaţa Presei.

Contractul prin care Telekom închiriază pentru încă 5 ani 13.000 mp din proiectul City Gate reprezintă tranzacţia anului pe piaţa imobiliară din Bucureşti.

Semnarea acestui contract pune sub semnul întrebării acordul de preînchiriere semnat anterior de grupul Telekom cu dezvoltatorul Ioannis Papalekas pentru Globalworth Campus. 

ZF a transmis întrebări în legătură cu acest subiect către reprezentanţii grupului Telekom România, GTC şi Globalworth la scurt timp după publicarea articolului şi va reveni cu detalii dacă firmele menţionate vor oferi informaţii despre contractele în discuţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO