ZF 24

Grupul de modă Esprit, care a ieşit din retailul românesc, are pe lista de furnizori două fabrici din România. Piaţa locală nu este unul dintre principalii furnizori ai grupului de modă în contextul în care în România Esprit are doar doi furnizori dintr-un total de circa 2.000. Cei mai mulţi sunt cei din China, Bangladesh şi Vietnam

Grupul de modă Esprit, care a ieşit din retailul...

Autor: Cristina Roşca

31.10.2019, 19:00 171
Retailerul de modă Esprit, unul dintre cele mai importante nume de pe piaţa mondială de profil, colaborează pe piaţa locală cu doar două fabrici, respectiv Geronimo şi Minoronzoni, ambele înregistrate în judeţul Sibiu.

Furnizorii locali produc pentru companie accesorii, mai exact Geronimo este specializat în realizarea de curele, iar Minoronzoni realizează produse de marochinărie, de la genţi şi portofele la curele, potrivit datelor existente.

România nu este unul dintre principalii furnizori ai grupului de modă în con­textul în care în România Esprit are doar doi furnizori dintr-un total de circa 2.000, ultimele date fiind cele de la final de septembrie 2019. Cei mai mulţi furnizori provin din China, Bangladesh şi Vietnam. În Turcia se lucrează cu 40 de fa­brici ce asigură 9,15% din totalul produselor, iar alte 30 de unităţi de producţie sunt amplasate în Portugalia. Acestea din urmă sunt responsabile pentru sub 2% din bunurile din magazine.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO