ZF 24

Grupul din turism Aerotravel: Scenariul plauzibil este cel al unei reveniri în „U“, care se va întinde pe o perioadă de 12-18 luni

Grupul Aerotravel este format din Aerotravel, Fabrica de Vacanţe şi turoperatorii CruiseHub şi AeroVacanţe.

Grupul Aerotravel este format din Aerotravel, Fabrica de Vacanţe şi turoperatorii CruiseHub şi AeroVacanţe.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.06.2020, 19:20 2123

În perioada stării de urgenţă, Aerotravel a îngheţat o parte din operaţiuni şi a trimis o parte din angajaţi în şomaj tehnic, pentru a reduce costurile.

Grupul din turism Aerotravel se aşteaptă ca importanţa agenţiior de turism să crească în perioada următoare, în rândul clienţilor care îşi programează călătorii, ca o măsură de a preveni eventuale probleme.

„Odată cu reluarea călătoriilor în interes de afaceri, dar şi a vacanţelor, compania de travel management sau, mai simplu, agenţia de turism capătă o importanţă sporită. Clienţii vor alege agenţii de turism mari, care au o cunoaştere foarte bună, permanent actualizată a condiţiilor de călătorie şi a destinaţiilor, care oferă asistenţă, care au experienţă internaţională şi care pot reacţiona instantaneu atunci când situaţii complet neprevăzute şi potenţial peri­culoase apar pe parcursul călă­toriei“, spun reprezentanţii Aero­travel, într-un răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2020, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO