ZF 24

Grupul de restaurante SHC, ce cuprinde NOR şi Stadio, şi-a bugetat afaceri de 12 mil. euro în 2020, plus 65%. Avansul e susţinut de două achiziţii

Radu Dumitrescu, SHC: Vom investi treptat aproximativ 250.000 de euro în reamenajarea şi redecorarea restaurantului

Radu Dumitrescu, SHC: Vom investi treptat aproximativ 250.000 de euro în reamenajarea şi redecorarea restaurantului

Autor: Cristina Roşca

26.02.2020, 14:00 146

♦ Stadio Hospitality Concept (SHC) reuneşte sub aceeaşi umbrelă localurile Stadio Restaurant cu Atrium, Social 1, restaurantul NOR (amplasat la ultimul etaj al clădirii de birouri Sky Tower, cea mai înaltă din România) şi Cişmigiu Bistro la Etaj ♦ Odată cu achiziţia 18 Lounge din zona Piaţa Presei Libere, grupul a ajuns să aibă trei restaurante la înălţime ♦ Valoarea tranzacţiei are „şapte cifre în euro“, ceea ce înseamnă că sare de 1 milion de euro.

Grupul de restaurante SHC, controlat de antreprenorul Radu Dumitrescu, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de circa 12 milioane de euro, în urcare cu circa 65% comparativ cu 2019. 

Avansul va fi susţinut în principal de două achiziţii, dintre care una deja finalizată, mai exact preluarea restaurantului 18 Lounge din zona Piaţa Presei Libere. Acesta este amplasat la etajul al 18-lea din clădirea City Gate, în South Tower, Piaţa Presei Libere nr. 3-5.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO