ZF 24

Grupul de consultanta Mazars a fuzionat cu firma Weiser din SUA

14.04.2010, 13:14 50

Firma globala de consultanta, contabilitate si audit Mazars, cusediul la Paris, cu o cifra de afaceri de 774 mil. euro anultrecut, a finalizat fuziunea cu firma de acelasi profil Weiser, cuo cifra de afaceri de 100 mil. euro si o prezenta puternica in zonaNew York.

Astfel, numarul total de specialisti al Mazars creste cu 650,pana la un numar de 12.500. Numarul de parteneri creste cu 74 panala 680 de parteneri care conduc organizatia.
"Am lucrat cu Weiser de-a lungul ultimilor 10 ani prin intermediulunui acord de asociere. (...) Este un pas important pentrudezvoltarea retelei Mazars si suntem mai mult decat incantati sacooptam aceasta firma in cadrul parteneriatului nostru", a declaratPatrick de Cambourg, Presedinte si CEO al grupului Mazars.
Pe piata romaneasca, Mazars este unul din cei mai puternicijucatori de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topulcompaniilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2009 de aproximativ4 milioane de euro. Echipa locala include aproximativ 100 despecialisti: auditori, experti contabili, consultanti fiscali siavocati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO