ZF 24

Grevele nu fac bine la sanatate. Autoritatile romane iau in calcul interzicerea intrunirilor publice de frica gripe AH1N1

29.10.2009, 16:30 19

Ministerul Sanatatii analizeaza posibilitatea de a interziceintrunirile publice (greve, meciuri de fotbal concerte) pentru alimita raspandirea virusului gripei AH1N1 in randul populatiei, aanunţat, joi, Adriean Videanu, ministrul interimar al Sanatatii,citat de Mediafax.

"In momentul de fata, comitetul de la nivelul ministeruluiSanatatii condus de domnul secretar Strainu Cercel analizeaza acestlucru", a spus Videanu, precizand ca fostul ministru, Ionut Bazac,a anuntat acest lucru pentru ca probabil l-a aflat din Minister avrut sa il faca public.

Adriean Videanu a respins si acuzatiile lui Bazac privind lipsade masuri pentru prevenirea unei epidemii a gripei H1N1.

"Daca domnul Bazac a spus acest lucru, inseamna ca s-a acuzat pedansul pentru ca nu am facut altceva in cele 10 zile decat sacontinui ceea ce a inceput dansul. Daca la 12 zile dupa ce a plecatconstata ca s-au facut gresit acele lucruri, s-a contrazis pedansul in tot ceea ce a făcut", a spus Videanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO