ZF 24

Google pune reclame în Play Store

Google pune reclame în Play Store
01.03.2015, 13:35 297

Play Store este probabil ultimul spaţiu online deţinut de Google care nu a fost asaltat de reclame. Acest lucru se va schimba în curând, întrucât compania va oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a plăti pentru a lista în căutări aplicaţiile lor mai sus decât altele. Această iniţiativă pare să funcţioneze într-un mod asemănător cu ceea ce Google oferă deja în căutările sale web şi pe YouTube, primele câteva rezultate fiind întotdeauna cele sponsorizate.

Debutul reclamelor plătite pe Google Play Store va consta în afişarea acestora pentru un grup restrâns de utilizator. Conţinutul promovat va fi realizat doar de către o mică parte din parteneri, iar rezultatele plătite vor fi semnalate corespunzător. Se pare că aplicaţiile sau jocurile lor originale sunt listate întotdeauna mai sus, iar utilizatorii pot să le acceseze mai rapid, fără să sape prin pagini de căutări sau categorii de pe Play Store.

Citiţi mai mult pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO