ZF 24

Global Finance a preluat un pachet minoritar la CallPoint

21.07.2008, 16:28 17

Fondul de investitii Global Finance a achizitionat, prin intermediul Global Bulgaria and Romania Growth Fund, un pachet minoritar de actiuni in cadrul companiei CallPoint New Europe, operatorul unor call centere in Bucuresti si Sofia, a anuntat compania.
"Consideram ca piata din Romania si din regiune creste exponential. Speram ca vom face parte din aceasta crestere si ca vom pozitiona CallPoint ca lider al pietei, cu ajutorul acordat de Global Finance", a declarat directorul de resurse umane si dezvoltare al CallPoint, Gr?goire Vigroux.
CallPoint ofera servicii de business process outsourcing (BPO) pentru toate sectoarele economice si a fost fondata in Bulgaria in 2004, iar pe piata din Romania a intrat in 2007. Principalele servicii furnizate sunt relatii cu clientii, telesales, cercetare de piata si suport tehnic, in germana, engleza, franceza, italiana, romana, bulgara, rusa si ungara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO