ZF 24

Gian Sharp, DHL: Romania are cel mai mare ritm de crestere din Europa, iar ca valoare vom depasi Ungaria dupa integrarea Cargus

02.09.2008, 22:00 49

Dupa negocieri de peste doi ani pentru achizitia Cargus, DHL Romania va lua anul viitor primele decizi comune pentru cele doua firme, devenind lider incontestabil pe piata locala si cu un scop precis de a ajunge in top trei tari din regiune din 2009.

"Romania are pentru DHL cel mai mare ritm de crestere din toata tarile din Europa. Ca valoare, piata din Romania este a patra din regiune dupa Polonia, Cehia si Ungaria, iar anul viitor, cand va fi finalizata achizitia Cragus, vom trece pe locul trei", a spus Gian Sharp, country manager DHL Romania, in primul interviu acordat dupa anuntul preluarii Cargus, intr-o tranzactie semnata in luna aprilie a acestui an.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ca afaceri vor rula impreuna in acest an DHL si Cargus si cum a fost luata decizia de achizitie a acesteia din urma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO