ZF 24

Ghid de vacanţă pentru sfârşit de vară şi început de toamnă: Protaras, Cipru

Ghid de vacanţă pentru sfârşit de vară şi început...

Autor: ONE ONE

29.08.2014, 12:20 1896

Nimeni nu cunoaşte mai bine decât localnicii secretele unei destinaţii de vacanţă. Antigoni Markou îţi dezvăluie ce locuri să bifezi în Protaras, fie că e vorba de plajă, restaurante sau atracţii turistice.

Pe Antigoni, am cunoscut-o în Elveţia. Mi-a plăcut de ea din prima secundă, nu însă şi locul din care provenea: Cipru. Asta din cauza că experimentasem în ţara ei natală o vacanţă nu tocmai reuşită. Hotelul din Ayia Napa unde nimerisem era departe de descrierea făcută de agenţia de turism, care ne vânduse biletele. În plus, oriunde am fi mers, totul era extrem de aglomerat. Să găsim o masă într-unrestaurant bun se transforma într-o adevărată aventură (nu că am fi ştiut care sunt cele mai bune restaurante; review-urile de pe google ne induceau în eroare). Antigoni mi-a sugerat ca data viitoare, să aleg Protaras. Îmi doream o vacanţă liniştită, nu una cu o viaţă de noapte trepidantă.

PROTARAS: where to check-in

Hotel: Capo Bay-un spa hotel cochet, situat pe plajă, faimos pentru nunţile fastuoase pe care le găzduieşte. Ideal mai ales dacă îţi doreşti o vacanţă romantică şi luxoasă.

Mai multe detalii şi fotografii pe one.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO