ZF 24

Gala ZF După Afaceri Premium, X: cum creşte piaţa de lux din România

Gala ZF După Afaceri Premium, X: cum creşte piaţa de...

Autor: Cristina Roşca

21.10.2019, 00:07 111

Toamna se numără bobocii, dar nu numai. În acest anotimp, an de an, revista După Afaceri Premium numără reuşitele de peste an din industria de lifestyle şi lux. Joi-seară, în cadrul evenimentului ce are loc an de an în luna octombrie, au fost premiaţi acei promotori ai unui stil de viaţă premium, oameni care pun o cărămidă la fundaţia acestei industrii a luxului.

După Afaceri Premium a construit în jurul său, în cei mai bine de zece ani de prezenţă, o comunitate de oameni care condimentează mediul de business local cu un strop în plus de frumos.

Peste 250 de invitaţi au participat joi-seară la Face Kusin la cea de-a zecea ediţie a Galei După Afaceri Premium, un eveniment care, ca de fiecare dată, îşi propune să premieze artizanii industriei de lux şi lifestyle. Cristina Roşca

Pentru cei care nu ştiu - puţini sperăm noi - După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punct de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO