ZF 24

Freddie Mac, implicata intr-un scandal de sustinere a campaniei lui McCain

24.09.2008, 14:08 57

Una din cele mai mari doua banci ipotecare din SUA, Freddie Mac, este acuzata ca a platit lunar 15.000 de dolari catre o firma detinuta de managerul de campanie al senatorului John McCain, de la sfarsitul anului 2005 pana in august 2008, informeaza The Times.

Informatia aparuta in ziarul american intra in contradictie cu afirmatiile facute de managerul de campanie Rick Davis, facute duminica, conform carora acesta nu a avut nici o legatura cu compania americana.

Si Newsweek a confirmat stirea anuntand ca Freddie Mac a platit anterior unui grup de lobby condus de Davis, numit Homeownership Alliance, suma lunara de 30.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2005, cand acest grup a fost dizolvat.

John McCain, a carui campanie este condusa de Rick Davis, candideaza la presedintia SUA din partea Partidului Republican, acesta fiind in prezent senator in cadrul Congresului american.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO