ZF 24

Fratele lui Oscar Pistorius, inculpat pentru omor din culpă - presă

Fratele lui Oscar Pistorius, inculpat pentru omor din...

Autor: Traian Terzian

24.02.2013, 13:54 199

Carl Pistorius, fratele campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, este inculpat pentru omor din culpă, după ce a ucis o femeie în 2010, într-un accident rutier, a anunţat, duminică, postul de radio EWN.

Carl Pistorius a fost judecat, joi, în aceeaşi zi în care fratele său a apărut în faţa unei instanţe din Pretoria pentru a cere eliberarea pe cauţiune după ce a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, Reeva Steenkamp.

Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în faţa tribunalului la 4 iunie.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO