ZF 24

Francezii fac loc englezilor: Kingfisher a finalizat achiziţia Bricostore

Francezii fac loc englezilor: Kingfisher a finalizat...

Autor: Cristi Moga

02.06.2013, 20:39 235

Grupul britanic Kingfisher, cu afaceri anuale de circa 12 mld. euro, are undă verde la intrarea pe piaţa locală de bricolaj, după ce vineri a semnat contractul final (closingul) pentru preluarea reţelei cu 15 magazine Bricostore, au declarat pentru ZF surse apropiate tranzacţiei.

Acordul final vine la circa o lună şi jumătate după anunţul celor două companii cu privire la realizarea acestei tranzacţii, în urma căreia magazinele Bricostore vor fi transformate în Brico Depot, brandul sub care britanicii activează în Franţa.

ZF Corporate este un serviciu de ştiri specializat al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi această ştire trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare puteţi afla de la editorul ZF Corporate Alexandru Matei (Tel fix. 0318.256.277, Tel. mobil. 0766.606.994) sau trimiţând un email prin care solicitaţi informaţii suplimentare sau abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maxim o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO