ZF 24

Francezii de la Webhelp au numit un nou şef pentru operaţiunile din România

Răzvan Pătrunoiu, director general al Webhelp România

Răzvan Pătrunoiu, director general al Webhelp România

Autor: Ioana Nita

01.09.2021, 20:46 207

Grupul de origine franceză Webhelp, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO) la nivel european, l-a numit pe Răzvan Pătrunoiu (44 de ani) pe poziţia de director general al filialei locale. El a preluat conducerea de la Raluca Leonte, care a administrat operaţiunile locale ale grupului francez din martie 2017, şi care a devenit Head of Global Delivery and Transformation pentru Webhelp, alăturându-se comitetului executiv al grupului.

Din poziţia sa actuală, Răzvan Pătrunoiu va conduce cele patru birouri Webhelp din România, cu o echipă de 2.300 de persoane în Bucureşti, Ploieşti, Galaţi şi Iaşi.

"Sunt încântat să mă alătur unei companii atât de grozave. Webhelp a înregistrat un mare succes în transformarea experienţei client, ce are la bază viziunea noastră de a face afacerile mai umane. În mod cert, aştept cu nerăbdare să dezvolt mai departe Webhelp România.", a declarat Răzvan Pătrunoiu. Licenţiat în economie, cu specializare în Finanţe-Bănci, Răzvan Pătrunoiu are o experienţă de peste 20 de ani în diverse industrii - BPO, private equity, FMCG şi telecomunicaţii - şi a supervizat operaţiunile ca managing director al Samsung Electronics SSC Europe, Ascenta Management, Accenture România şi Tchibo România.

Ludovic Lempire, co-CEO al regiunii franceze a Webhelp, din care face parte şi România, a declarat: "Suntem foarte bucuroşi să îi urăm bun venit lui Răzvan în familia Webhelp. Orientat spre soluţii şi strateg, dornic să accepte noi provocări şi un puternic susţinător al responsabilizării oamenilor, Răzvan se potriveşte perfect cu mentalitatea noastră de game-changer, care pune oamenii pe primul loc. El a realizat o creştere semnificativă pentru toate companiile multinaţionale pe care le-a gestionat, proiectând şi implementând soluţii de succes. Suntem încântaţi să construim împreună viitorul Webhelp România, combinând experienţa lui şi realizările importante, obţinute în ultimii ani de Raluca şi echipele ei."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO