ZF 24

Fostul proprietar al retelei Petrocom face un rulaj de 27 mil. euro pe distributie GSM

29.09.2008, 18:44 23

Mihai Iosub, 32 de ani, care a vandut anul trecut catre Vodafone o retea de retail GSM de 55 de magazine, a inregistrat in primul semestru al acestui an un rulaj de 10 milioane de euro prin compania de distributie TOT GSM Comunication, care nu a facut obiectul tranzactiei cu operatorul de telefonie mobila. Iosub a vandut in septembrie 2007 catre Vodafone reteaua de retail GSM Petrocom D&V.

“In primele 6 luni ale anului am realizat o cifra de afaceri de aproximativ zece milioane de euro, iar pana la sfarsitul anului cred ca vom ajunge la 27 de milioane de euro. Este mai putin decat preconizam initial, aproximativ 30 de milioane de euro, dar in primele sase luni am adoptat o politica de securizare a business-ului urmand ca in a doua perioada a anului sa aplicam o strategie de dezvoltare a distributiei”, a declarat pentru ZF Mihai Iosub.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cati angajati are in prezent compania TOT GSM Comunication si ce planuri are aceasta pentru anul in curs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO