ZF 24

Ford va putea instraina actiunile Automobile Craiova catre o filiala a companiei, fara acordul AVAS

11.09.2007, 21:01 15

Producatorul american Ford va putea instraina, in primii patru ani de la data finalizarii privatizarii, actiunile detinute la Automobile Craiova, fara acordul AVAS, catre o firma detinuta in totalitate de companie si care va respecta obligatiile asumate prin contractul de vanzare-cumparare, informeaza Mediafax.

"Transferul actiunilor Automobile Craiova catre alta firma se va putea realiza daca Ford va indeplini trei conditii, printre care concesionarul sa fie o persoana juridica detinuta in totalitate de compania americana, respectarea tuturor obligatilor asumate prin contractul de privatizare si incheierea unui act aditional la contract", au declarat, astazi, surse din Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Totodata, grupul Ford va fi obligat ca pe o perioda de patru ani de la data finalizarii tranzactiei sa notifice AVAS in legatura cu orice fuziune sau divizare a Automobile Craiova.

Mai multe informatii pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO