ZF 24

Focuri de armă în Mangalia: Două persoane au ajuns la spital

Focuri de armă în Mangalia: Două persoane au ajuns la...

Autor: Departamentul Corespondenţi

19.08.2019, 14:04 209

Două persoane din Mangalia au ajuns luni la spital, după ce au fost împuşcate. Primele informaţii arată că este vorba despre un scandal izbucnit între două tabere.

Circumstanţele sunt deocamdată neclare, însă primele informaţii arată că mai mulţi bărbaţi au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătioare şi a tras.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au spus că până la ajungerea medicilor la locul indicat prin apel la 112 cele două persoane împuşcate au plecat la spital cu alte mijloace.

Una dintre cele două persoane împuşcate este rănită grav, având o rană în abdomen. Aceasta va fi ridicată de un elicopter de la spital.

Surse locale spun că cealaltă persoană a fost împuşcată în picior.

„Ar fi vorba despre un scandal iscat între mai multe persoane, două tabere. Un grup de bărbaţi a venit peste un bărbat, în locuinţă şi în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare şi a tras un singur foc”, au spus sursele citate.

Ulterior, IPJ Constabnţa a precizat că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a tras.

„În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”, au arătat poliţiştii constănţeni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO