ZF 24

Fly Go: Un român care munceşte în străinătate cumpără în medie patru bilete de avion pe an

Fly Go: Un român care munceşte în străinătate...

Autor: Mirabela Tiron

01.04.2014, 17:04 273
Italianul Stefano Iervolino, fiul fostului şef din România al companiei aeriene low-cost My Air (intrată în faliment din 2009), care a lansat în 2008 o agenţie de turism online pe piaţa locală, şi-a crescut de cinci ori cifra de afaceri anul trecut, până la 10 milioane de euro din vânzarea de bilete de avion către românii care muncesc în străinătate, potrivit reprezentantului companiei.

"“Peste 60% dintre rezervările noastre sunt făcute de către românii din străinătate.  Un astfel de român rezervă patru bilete pe an în medie. (...) În ultimii doi-trei ani, ne-am concentrat foarte mult pe românii care lucrează în afara graniţelor ţării", a spus Stefano Iervolino, care a lucrat în perioada 2004-2007 în departamentul de marketing şi rezervări online al  fostei companii aeriene My Air în România.

În business-ul dezvoltat, el îl are alături ca director de dezvoltare pe Lorenzo Lorenti, fost director la My Air Italia şi la alte companii aeriene, cu care plănuieşte să investească şi în alte afaceri, pe care nu a dorit să le facă publice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO