ZF 24

Fanii scoţieni au ajutat la deszăpezirea stadionului pentru meciul cu Serbia de la Novi Sad

Fanii scoţieni au ajutat la deszăpezirea stadionului...

Autor: Andrei Mazurchievici

26.03.2013, 20:17 774

În imaginile prezentate pe dailymail.co.uk, se vede cum fanii scoţieni au ajutat la înlăturarea zăpezii de pe Stadionul Karageorge alături de mai mulţi angajaţi sârbi.

Pe lângă ajutorul dat organizatorilor partidei, fanii scoţieni s-au şi distrat, ei pozându-se în zăpadă, iar două lopeţi au devenit catarge pentru steagul Scoţiei.

În afara zăpezii îndepărtate de pe teren, suporterii scoţieni au măturat şi scaunele, pentru ca fanii gazdelor să poată lua loc în tribune.

Astfel, notează sursa citată, partida va putea avea loc datorită "Tartan Army", grupul de suporteri sub care se reunesc fanii scoţieni.

Totuşi, cel mai obosit dintre toţi cei care lucrau la îndepărtarea omătului părea a fi mascota sârbilor, un vultur care părea răpus de munca depusă.

Disputarea partidei, programată să înceapă de la ora 21.30, se află sub semnul întrebării din cauza zăpezii care acoperea suprafaţa de joc.

Aproximativ 1.200 de fani scoţieni se află la Novi Sad pentru meciul cu Serbia, iar în cazul în care terenul nu va trece inspecţia dinaintea partidei, aceasta va fi reprogramată pentru miercuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO