ZF 24

Fan Courier: exista un potential de business ridicat in comertul electronic

15.04.2007, 21:24 17

Compania de curierat Fan Courier a inregistrat in primele trei luni ale anului o crestere a afacerilor de 45% fata de aceasi perioada a anului trecut, inscriindu-se astfel in graficul de crestere propus pentru acest an.
Cresterea inregistrata de companie a venit atat pe fondul atragerii de clienti noi, cat si pe fondul cresterii volumului de afaceri al clientilor deja existenti.

"Pe langa aceasta, am anticipat corect si am vazut un un potential de business ridicat in domeniul comertului electronic, nu numai in Bucuresti, dar si in provincie, in orase precum Galati, Constanta, Timisoara si Craiova. La acestea se adauga activitatile de teleshoping, care in ultima vreme se bucura de un ritm de crestere deloc de neglijat", a spus directorul companiei.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine, care sunt perspectivele de dezvoltare a companiei, correlate cu piata comertului online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO