ZF 24

Extinderea in mall-urile din provincie duce vanzarile magazinelor Debenhams la 10 mil. euro

02.09.2007, 18:01 16

Brand-urile Esprit, Springfield si Debenhams, aduse in Romania de Fashion Retail Group si AAV Group, companii cu un rulaj de 8 mil. euro in primul semestru pe piata din Capitala, vor ajunge pana la sfarsitul acestui an in mall-urile din Cluj si Constanta.
Investitia in extinderea celor trei branduri pe piata din provincie este estimata la 3,2 milioane de euro. "Vom deschide in Cluj un magazin Debenhams in care va fi inclus si un magazin Springfield, iar in Constanta vom deschide un magazin Debenhams si unul Esprit pana la sfarsitul acestui an sau cel tarziu la inceputul anului urmator", a spus Vicentiu Zorzolan, managing partner AAV Group si Fashion Retail Group.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine in ce orase preconizeaza Zorzolan ca vor deschide magazinele cu brandurile pe care le aduce in franciza si ce a influentat strategia AAV si Fashion Retail Group de a deschide magazine in mall-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO