ZF 24

Explozie puternica la Rafo Onesti

01.11.2006, 12:53 30

O explozie deosebit de puternica s-a produs, astazi, la compania Rafo Onesti, deflagratia soldandu-se cu mai multe victime, a declarat adjunctul sefului Inspectoratului Teritorial de Munca Bacau, Ioan Andrei.

Comandantul Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau a declarat ca explozia s-a produs, potrivit primelor informatii, din cauza unei acumulari de gaze la o sectie si ca s-ar fi soldat cu moartea a trei persoane.

Directorul general al RAFO Onesti, Marin Anton, aflat in drum spre rafinarie, a declarat ca explozia s-a produs in jurul orei 11:50 si, din informatiile pe care le detine, sunt doi sau trei morti.
Explozia de miercuri de la Rafo Onesti este cea mai puternica din cele trei produse in ultimii ani pe platforma rafinariei.

El a spus ca nu-si explica producerea exploziei pentru ca rafinaria tocmai fusese in revizie.

Explozia s-a produs la un preincalzitor, iar cei care au initiat procesul au facut-o pe cont propriu si nu si-au luat toate masurile necesare, a adaugat directorul general. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO