ZF 24

Exit de câteva zeci de milioane de euro pentru Ioan Tecar din afacerea cu hârtie Pehart Tec

Exit de câteva zeci de milioane de euro pentru Ioan...

Autor: Laurentiu Cotu

31.07.2017, 17:11 760

Antreprenorul Ioan Tecar din Dej a ieşit din acţionariatul companiilor membre ale grupului Pehart Tec, cu afaceri cumulate de peste 70 mil. euro anul trecut, prin vânzarea a 45% din acţiuni către fondul de investiţii Abris Capital Partners. În urmă cu doi ani fondul de investiţii a preluat încă un pachet de 55% din acţiunile grupului. Prin această nouă tranzacţie, omul de afaceri Ioan Tecar a ieşit din businessul cu hârtie Pehart Tec.

’’A fost o oportunitate foarte bună pentru mine, astfel că am decis să vând grupului Abris acţiunile pe care le mai deţineam în grupul Pehart Tec pentru câteva zeci bune de milioane de euro şi să ies din afacerea cu hârtie. Sunt convins că lucrurile vor evolua foarte bine pentru Pehart Tec şi după retragerea mea, oamenii îşi vor continua munca, iar afacerea se va dezvolta ca şi până acum’’, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Tecar, fondatorul grupului de companii Pehart Tec.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO