ZF 24

EvZ: Outlet ca la Parndorf in vestul tarii

30.06.2008, 09:20 71

Al doilea outlet de tip "village" din Romania, dupa Fashion House Bucuresti ce va fi inaugurat in luna noiembrie, va fi amenajat la iesirea din Timisoara spre Serbia, informeaza Evenimentul Zilei. Outletul care va fi deschis pe Calea Sagului, vizavi de retailerii Real si Practiker, este primul din zona de vest a tarii.

Potrivit italienilor de la Incontro, proiectul pentru constructia Factory Outlet Village a fost finalizat, iar pana la sfarsitul anului vor fi obtinute toate avizele necesare, planul urbanistic zonal fiind in faza de aprobare. Italienii estimeaza ca din ianuarie 2009 vor putea demara lucrarile propriu-zise, care vor dura intre 14 si 16 luni. Investitia totala se ridica la 70 de milioane de euro.

Astfel, cel mai tarziu in iunie 2010, locuitorii din vestul tarii nu vor mai fugi in weekend in Austria, la celebrul outlet Parndorf, ci vor putea cumpara haine de firma la reduceri chiar din Timisoara. Detalii pe www.evz.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO