ZF 24

EvZ: Oferta "strategica" pentru primarul si patronul Videanu

06.05.2008, 09:39 10

O companie internationala i-a facut edilului-sef al Capitalei o propunere cu dubla masura: "Iti cumparam firma si intram in proiectele primariei", arata Evenimentul Zilei. Grupul european Eastbridge Company incearca sa intre pe piata imobiliara din Bucures ti pe usa din dos. Intr-o scrisoare de intentie din iulie 2007, adresata de consortiul imobiliar primarului general Adriean Videanu, Eastbridge isi anunta intentia de a cumpara societatea Titan Mar, detinuta de actualul edil.

Demersul de afaceri devine suspect abia in paragraful al doilea al documentului, in care Eastbridge precizeaza ca unul dintre motivele intalnirii cu Videanu solicitate in scris este acela "de a discuta despre interesele noastre in Proiectul Esplanada si cel din Parcul Izvor". Practic, in aceeasi scrisoare, Eastbridge combina o oferta de afaceri private pentru Videanu cu intentia de a se implica in doua proiecte ale Prima riei Generale. Mai multe detalii pe www.evz.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO