ZF 24

EvZ: Emigrantii nu vor acasa

27.06.2008, 09:34 14

Romanii plecati la munca in strainatate nu se lasa amagiti de targurile de joburi organizate de autoritati, informeaza Evenimentul Zilei. Protagonistii documentarului "Migratorii" spun NU intoarcerii. "Badantele" - cele care isi distrug mainile pentru 500 de euro in case din Italia, constructorii - care au dezvoltat regiunea Castellon din Spania, dupa care au "ocupat-o", si "cityboys" - renumitele gulere albe, care muncesc in Londra, sunt doar cateva dintre personajele principale ale documentarului pe care il lanseaza, astazi, la Muzeul Taranului Roman, europarlamentarul Adina Valean.

Desi diferiti, cu familii si joburi insignifiante, sau celibatari si siguri de fotoliile pe care le ocupa in fiecare dimineata, "migrantorii" au cel putin doua puncte in comun: au plecat din Romania pentru un trai mai bun si nu vor sa se intoarca acasa prea curand. Detalii pe www.evz.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO