ZF 24

Eugen Teodorovici, despre o posibilă moţiune de cenzură: Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente

Eugen Teodorovici, despre o posibilă moţiune de...

Autor: Alexandru Costea, Mediafax

11.11.2019, 18:41 549

Eugen Teodorovici a declarat, luni, că depunerea unei moţiuni de cenzură este un instrument democratic cu care „nu trebuie să ne jucăm”. Senatorul PSD a precizat că depunerea unei moţiuni trebuie să fie discutată foarte clar deoarece „guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta”.

„Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente, clar democratice. Trebuie să fie discutate foarte clar discutate, pentru că totuşi guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe altă. Şi orice om politic trebuie să fie în primul rând cu gândul la economia ţării, la ţară. Deci nu trebuie să ne jucăm de-a moţiunile şi astăzi e un guvern, mâine e un alt guvern”, a afirmat Eugen Teodorovici, luni la sediul PSD.

Reacţie vine în contextul în care senatorul PSD Niculae Bădălău a anunţat că, împreună cu o echipă de colegi din partid, pregăteşte o moţiune de cenzură care va fi depusă în luna februarie, iar în acest fel este convins că social-democraţii vor prelua din nou guvernarea.

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziţie, va pregăti o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO