ZF 24

Eternit intra pe piata romaneasca de invelitori

20.03.2007, 10:56 240

Producatorul austriac de invelitori si fatade Eternit a deschis o reprezentanta in Romania si estimeaza ca cifra de afaceri va ajunge la 10 milioane euro peste trei ani, a declarat, astazi, directorul general al firmei, Adrian Albulet.

"Am ales sa intram pe piata romaneasca deoarece aici exista un potential foarte mare al sectorului materialelor de constructii. De asemenea, produsele noastre nu contin azbest, produs a carui comercializare a fost interzisa si in Romania dupa 1 ianuarie, odata cu integrarea", a spus Albulet.

El a precizat ca firma a deschis in Romania un birou de marketing si vanzari, iar strategia prevede colaborarea cu distribuitori directi in toate regiunile tarii.

Piata invelitorilor de acoperisuri din Romania va creste ca valoare in acest an cu 40%, comparativ cu 2006, la peste 130 de milioane euro, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta Neomar Consulting. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO