ZF 24

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf. Cristian Logofătu, Bittnet Systems: Transferul acţiunilor pe piaţa principală a Bursei, cel mai probabil în luna mai

♦ Pe 15 aprilie, Bittnet a sărbătorit cinci ani de prezenţă pe Bursa de la Bucureşti.

Cristian Logofătu, cofondator şi membru al consiliului de administraţie al Bittnet Systems (simbol bur­sier - BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, spune că transferul acţiu­nilor so­cietăţii pe piaţa princi­pală o să aibă loc cel mai probabil în luna mai.

„Cred că în al doilea trimestru, spre finalul lunii mai, ar trebui să fie finalizaţi absoluţi toţi paşii birocratici. Am avut în faţă un maraton început în decembrie 2018, am retractat rezultatele financiare pe trei ani de zile pentru a ne adapta la formatul IFRS, rezultatele anului 2019 au fost şi ele publicate tot în format IFRS, în cursul anului 2019 au mai intrat în vigoare alte standarde IFRS, iar la finalul lunii ianuarie 2020 am făcut ulti­mii paşi care ţineau de documentele de societate, mă refer la migrarea de la un administrator unic la structura de gu­vernanţă cu un consiliu de admi­nis­traţie format din trei personae. Suntem fericiţi că Lucian Anghel a acceptat nomi­nali­zarea mea. Mai avem ultimii kilo­metri ai acestui maraton, respectiv viza aplicată de Autoritatea de Supra­ve­ghere Financiară pe prospectul de în­ce­pere a tranzacţionării. Aş zice că luna mai ar trebui să fie suficientă pentru acest ultim pas“, a spus Cristian Lo­gofătu.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.