ZF 24

Emag: Sezon record al vânzărilor de Craciun, cu 26% mai mari decat în 2018

Emag: Sezon record al vânzărilor de Craciun, cu 26% mai...
27.12.2019, 17:40 491
EMag, cel mai mare jucător din retailul online din România, a înregistrat un sezon record de Sărbători, cu o creştere de 26% faţă de anul trecut în România, şi de 30% în toate ţările în care este prezent. 
 
”Acestea sunt semne foarte bune si pentru 2020, ne asteptam la un an bun, in care comertul online va castiga cota de piata si in categoriile unde acum nu este asa bine dezvoltat: fashion, sport, FMCG, produse pentru casa sau masina. Astfel, speram ca eMAG sa ajunga in top 10 companii de retail”,  a declarat Iulian Stanciu, şeful eMag. 
 
În topul vânzărilor de Craciun, jucariile s-au aflat pe primul loc, urmate de produse pentru ingrijirea copiilor si produse pentru ingrijirea casei.
 
”Comertul online a crescut si probabil a avut cel mai bun sezon de sarbatori de pana acum, chiar daca majoritatea romanilor isi face cumparaturile din magazinele fizice. Principalele motive pentru care clientii aleg sa isi faca cumparaturile online sunt gama mai mare de produse, preturi mai bune, timp salvat. La eMAG ne-am pregatit intens pentru aceasta perioada care, este extrem mai importanta”, a adăugat Stanciu. 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO