ZF 24

eMag a cumpărat Fashion Days. Cel mai mare retailer online pe IT îşi trece în portofoliu opt milioane de utilizatori şi 200.000 de produse disponibile, de la peste 500 branduri internaţionale

Autor: Ioana Nita

30.04.2015, 11:55 7091

eMag, cel mai mare retailer online din România, a demarat procesul de prealuare a companiei Fashion Days, specializată în comercializarea articolelor de fashion în mediul online. Fashion Days este deţinută de grupul sud-african Naspers, care deţine de asemenea şi controlul eMag. 

"Este un moment important în dezvoltarea eMAG (... ) ne dorim ca împreună să ne dezvoltăm mai repede în regiune", a spus Iulian Stanciu, acţionar şi director general eMag.

eMag, care s-a înfiinţat acum 14 ani ca retailer specializat pe domeniul IT&C, a adăugat în portofoliu segmentul fashion la sfârşitul lunii trecute, moment în care a lansat şi un brand propriu de modă numit RELEASE.

Astfel, prin preluarea Fashion Days, eMag continuă dezvoltarea pe segmentul fashion, beneficiind de expertiza, parteneriatele şi baza de clienţi a retailerului online de modă.

Fashion Days este prezentă atât pe piaţa locală, cât şi pe alte opt pieţe din Europa de Est. Compania, controlată de grupul Naspers din 2011, îşi va muta biroul central la Bucureşti. Fashion Days are peste 8 milioane de clienţi cărora le pune la dispoziţie zilnic circa 200.000 de produse de la peste 500 branduri internaţionale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO