ZF 24

Elmec a prelungit contractul de distributie a brandului Nike pana in 2012

08.12.2009, 13:17 128

Elmec Sport, distribuitorul exclusiv al produselor Nike inRomania si Bulgaria, a prelungit contractul privind drepturile dedistributie semnat cu Nike European Operations Netherlands pana in2012. Elmec Romania comercializeaza brandul Nike de peste 10 ani lanivel local, in ianuarie 2009 finalizand negocierile cuproducatorul de articole sportive pentru prelungirea contractuluide distributie pana in 2011. "Am adus brandul Nike in topulpreferintelor consumatorilor din Romania si intentionam sa investimin continuare in dezvoltarea retelei de retail si a celei dedistributie pentru a ne consolida pozitia castigata si a ne crestecota de piata" a declarat Cristian Beznoska, CEO Elmec Romania,care la finalul acestui an a prelungit colaborarea cu Nike cu incaun an.

In acest moment, la nivel local sunt 27 de magazine Nike dintrecare trei magazine de tip outlet, cea mai recenta unitateinaugurata fiind cea din centrul comercial AFI Palace Cotroceni, peo suprafata de 280 de metri patrati.

In afara retelei proprii de distributie, Elmec Romaniacomercializeaza produse Nike prin intermediul a peste 50 deretaileri de articole sportive din Romania.

In afara de brandul Nike, Elmec detine 13 magazine monobrand(Converse, Calvin Klein, Miss Sixty & Energie, Pepe JeansLondon, Marlboro Classics) si noua magazine multibrand FamousBrands, Famous Brands Gallery si KIX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO