ZF 24

Elis Pavaje, producător de pavele: Pentru lucrările de infrastructură, impactul pandemiei a fost aproape inexistent. Lucrările au continuat, vânzările au fost diminuate doar pe segmentul de revânzare prin distribuitori

Antreprenori locali

Produsele Elis Pavaje se vând în reţelele de bricolaj, prin magazine ale distribuitorilor şi în showroomurile proprii din Petreşti (Alba) şi Stoeneşti (Prahova)

Produsele Elis Pavaje se vând în reţelele de bricolaj, prin magazine ale distribuitorilor şi în showroomurile proprii din Petreşti (Alba) şi Stoeneşti (Prahova)

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.06.2020, 18:40 220

Businessul Elis Pavaje a ajuns la 217 mil. lei (aproape 46 mil. euro) în 2019, în creştere cu 21% faţă de anul precedent.

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de familia Goţa, nu a resimţit scăderi ale vânzărilor în perioada de pan­demie decât în ceea ce priveşte livrările către revânzători. Pentru proiectele de infrastruc­tură, cererile au fost aproape la acelaşi nivel ca într-o perioadă normală.

„Pentru lucrările de infrastructură, impactul a fost aproape inexistent. Lucrările au continuat, vânzările au fost diminuate doar pe segmentul de revânzare prin distribuitori. Nu a existat nicio zi de pauză, singura diferenţă fiind locul de unde şi-au desfăşurat activitatea angajaţii. O parte din colectiv a lucrat de acasă, în condiţiile în care acest lucru a fost posibil. Fabricile au funcţionat la capacitate maximă”, spun reprezentanţii Elis Pavaje, într-un răspuns la solicitarea ZF în vederea realizării anuarului Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2020, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO