ZF 24

Elena Basescu a demisionat din PDL

18.03.2009, 12:50 26

Elena Basescu a anuntat ca demisioneaza din PDL pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare. Fiica presedintelui Traian Basescu a mai spus ca se va intoarce in partid daca va castiga un mandat de europarlamentar. Potrivit legii alegerilor europarlamentare, un independent are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a fi inscris pe lista.

Candidatura Elenei Basescu la alegerile pentru Parlamentul European si ascensiunea foarte rapida a mezinei familiei Basescu in PDL au fost controversate, fiind puse pe seama pozitiei ocupate de tatal sau.

Presedintele Traian Basescu si-a aparat fiica marti aseara in cadrul unei emisiuni televizate: "Eu imi cunosc foarte bine copilul. Sunt convins ca fiica mea stie ce are de facut, pentru ca este mult mai desteapta decat o credeti", a declarat presedintele, precizand ca fiica sa a studiat in America si cunoaste bine o limba straina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO