ZF 24

Efecte în lanţ: ce înseamnă închiderea unui retailer de bricolaj pentru un mic producător de materiale de construcţii. Sarcom: Dacă se închid marile reţele precum Dedeman, Leroy Merlin, va trebui să închidem fabrica

ANTREPRENORI LOCALI

Marinică Potop, acţionar şi director general la Sarcom: Nu s-a oprit producţia, cerere încă există.

Marinică Potop, acţionar şi director general la Sarcom: Nu s-a oprit producţia, cerere încă există.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.03.2020, 16:00 963

Leroy Merlin a anunţat duminică seară că închide temporar toate cele 17 magazine pe care retailerul le are pe piaţa locală.

Producătorul de lacuri şi vopsele Sarcom, deţinut de fraţii Aurel şi Marinică Potop, continuă activitatea în fabrica pe care o are în localitatea Mihăileşti din judeţul Vâlcea, chiar şi în contextul epide­miei de corona­virus, însă ia în considerare posi­bi­litatea de a opri producţia dacă re­tailerii de materiale de construcţii îşi vor închide magazinele. Sarcom are circa 100 de angajaţi în producţie.

„Avem trei persoane în izolare: două s-au întors din delegaţie din Germania şi unei persoane i-au sosit din Spa­nia soţia şi fiul. Nu s-a oprit pro­ducţia, cerere încă există. Dar, dacă se în­chid marile reţele – Dedeman, Leroy Merlin etc – probabil va trebui să închi-dem fabrica”, spune Marinică Potop, acţio­nar şi director general la Sarcom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO