ZF 24

După plecarea lui Bogdan Cernescu la BCR, Ţiriac l-a recrutat pe Răzvan Enache, un executiv de la Skanska, pentru a conduce dezvoltarea birourilor din Piaţa Victoriei şi pregăteşte terenul pentru viitorul proiect din Giuleşti

După plecarea lui Bogdan Cernescu la BCR, Ţiriac l-a...

Autor: Bogdan Alecu

31.05.2020, 00:00 5509

Cel mai nou chiriaş anunţat în Ţiriac Tower este compania farmaceutică Novo Nordisk, care a închiriat o suprafaţă de 580 mp.

Răzvan Enache a preluat luna aceasta funcţia de CEO al Ţiriac Imobiliare, divizia de dezvoltare imobiliară a Grupului Ţiriac. El anterior a deţinut timp de aproape cinci ani funcţia de project manager în cadrul Skanska România, iar între 2013 şi 2015 a fost head of real estate în cadrul BCR, coleg la acea vreme cu Bogdan Cernescu, fostul CEO al Ţiriac Imobi­liare, care a revenit la BCR în luna martie a acestui an.

Misiunea lui Răzvan Enache este de a livra clădirea Ţiriac Tower dezvoltată în Piaţa Victoriei. De asemenea, următorul pas îl reprezintă demararea proiectului de pe Calea Giuleşti, de la celebrul turn de teste pentru lifturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO