ZF 24

După Decathlon, şi C&A va deschide un magazin în Polus Cluj

19.07.2010, 11:54 55

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, unul dintre cei mai marijucători din Europa de pe piaţa de profil, va deschide în toamnaacestui an un magazin în centrul comercial Polus Center din Cluj,la scurt timp după ce şi francezii de la Decathlon au anunţatrecent că vor deschide un magazin în proiectul deţinut deaustriecii de la Immoeast.

C&A va avea un magazin cu o suprafaţă de 1.550 de metripătraţi, în timp ce magazinul Decathlon se va întinde pe osuprafaţă de 3.443 de metri pătraţi.

Cu aceste contracte, mallul Polus Center din Cluj va ajunge laun grad de ocupare de 98,9% din suprafaţa închiriabilă de 62.884metri pătraţi.

Proiectul este al doilea cel mai mare mall din afaraBucureştiului, după proiectul Iulius Mall din Timişoara, a căruisuprafaţă închiriabilă depăşeşte 64.000 de metri pătraţi.

Polus Center Cluj a fost dezvoltat de compania maghiarăTriGranit şi a fost cumpărat de către austriecii de la Immoeastpentru 210 milioane de euro.

Printre chiriaşii proiectului se numără Carrefour, Media Galaxy,Debenhams, Inditex (Zara, Stradivarius, Pull and Bear, Bershka),Mango sau New Yorker.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO