ZF 24

Dupa ce a cucerit Cupa Campionilor cu Inter, Mourinho, antrenorul de 10 milioane de euro, se muta la Real Madrid luand inca doi jucatori cu el

Dupa ce a cucerit Cupa Campionilor cu Inter, Mourinho se muta la Real Madrid luand inca doi jucatori cu el
23.05.2010, 13:46 28

Jose Mourinho a confirmat aseara ca se va duce de la Milano laMadrid, de pe banca Interului pe cea a Realului, informeazaProSport. Ca sa fie totul si mai clar, si"partea cealalta" a confirmat tranzactia, intr-un mod aproapeoficial. Astfel, ziarul de "casa" al Madridului, AS, a titratastazi pe prima pagina "ANGAJAT", subliniind victoria lui Inter inconditiile unei posesii de 33%. Jurnalul spaniol consemneaza faptulca antrenorul va semna saptamana viitoare un contract pe patru ani,cu un venit de 10 milioane de euro pentru fiecare in parte.

Conform aceleiasi surse, Mourinho ii va lua pe Diego Milito sipe Maicon dupa el la Madrid. De altfel, imediat dupa meci, DiegoMilito a dat o declaratie cel putin interpretabila: "Ma simt foartebine la Inter, dar dupa ce ne vom bucura voi analiza viitorul meu.Acum sarbatorim, dar dupa voi vorbi cu procuratorul meu despre cevom face. Ii voi fi mereu recunoscator lui Mourinho, a crezut mereuin mine", a spus Diego la televiziunea italiana dupa fluierulfinal. Despre plecarea lui Mourinho de la Inter Milanocititi mai multe pe www.prosport.ro.

Conform topului realizat de publicatia France Football JoseMourinho este cel mai bine platit antrenor, cu venituri de 13milioane de euro. El este urmat de antrenorul lui Manchester City,Roberto Mancini, care a castigat 12 milioane de euro. Fostulantrenor al Chelsea Londra, Luis Felipe Scolari, care a castigat inUzbekistan 9,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO