ZF 24

Dufa a preluat un producator de mortare pentru 4 mil. euro

30.07.2008, 12:29 27

dufa Deutek, companie detinuta de fondul de investitii american Advent International, a cumparat producatorul de mortare si adezivi Scan, pentru 4 milioane de euro, a anuntat astazi producatorul de vopsele.
"Integrarea noii unitati a Scan SRL vine sa completeze investitia facuta in martie cand am achizitionat in Cluj o capacitate moderna pentru productia mortarelor si adezivilor pentru constructii. Noua investitie din vecinatatea autostrazii Bucuresti-Constanta ne va permite sa satisfacem mai bine nevoile pietei si sa acoperim prompt si eficient intregul teritoriu al tarii, cu precadere zonele de Sud si Est, zone care sunt principale beneficiare ale acestei investitii" a declarat Bruno Negoita, director general dufa Deutek.
dufa Deutek a realizat in primele cinci luni o crestere de 20% a vanzarilor de lacuri si vopsele, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, datorita ritmului accelerat de dezvoltare al sectorului constructiilor. Cresterea este in linie cu cea a pietei in aceeasi perioada.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO