ZF 24

Dramă la GSP: Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti a murit subit pe stradă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Dramă la GSP: Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti...

Autor: Corina Zamfir

04.10.2017, 19:36 21884

Valentin Damian, 47 de ani, unul dintre cei mai vechi şi mai respectaţi jurnalişti ai Gazetei Sporturilor, a murit în această seară după ce i s-a făcut subit rău pe stradă, anunţă colegii acestuia.

Valentin Damian se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa. Undeva în nordul Bucureştiului i s-a făcut subit rău şi un coleg de la "Adevărul" a încercat să-l ducă la spital.

N-au ajuns prea departe şi au chemat un echipaj SMURD. Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Şoselei Kiseleff. Era în stop cardiac.

Echipajul a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viaţa lui.

Miercuri, puţin înainte de ora 19:00, doctorii au consemnat vestea care a paralizat redacţia Gazetei şi lumea presei: Vali Damian a murit.

În vârstă de 47 de ani, Vali Damian era un ziarist drept şi, în acelaşi timp, îndrăgit de toţi cei despre care scria şi de publicul pasionat al maşinilor, după cum îl descriu colegii săi. El a făcut parte din echipa Gazeta Sportului mai bine de 20 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO